Skador och behandlingar, var börjar vi

Skador och behandlingar, var börjar vi?

 

Var ska jag börja? Vänner, det finns så mycket som kan pratas om detta ämne att jag personligen inte vet var jag ska börja.

 

Jag tror att det bästa sättet är att presentera mig själv. Jag är David González, Professionellt diplom i terapi med manuella tekniker (Osteopatisk kiromassist). Jag är skyldig all min utbildning till Orthos-skolan, för de som känner vår idrottsvärld väl, de kommer att veta vad jag pratar om och till en mycket professionell skola som heter Kabat.

Med den här informationen tänker jag inte annonsera någonting hahaha. Dessa skolor behöver inte marknadsföras, jag informerar helt enkelt om min utbildningsnivå.

Efter att jag redan har presenterat mig själv, skulle jag vilja berätta vad mina publikationer finns i ”Dagbok för en kroppsbyggare” kommer att bestå av. Vi ville kalla det här avsnittet ”OSTEOPATENS HJÄRN” och som titeln på detta mitt första inlägg indikerar kommer vi att prata om skador (skador som jag har behandlat, skador som jag har lidit, skador som DU har och vänta på ett svar för att lösa dem, etc.), och dess behandlingar (vilket är en skada om vi inte behandlar det, eftersom det är en olägenhet vänner hahahaha, så vår kejsare Alex föreslog mig att delta i hans blogg för att hjälpa dig med alla de skador du har).

Förutom att prata om skador och hur man ska behandla sådana skador, skulle jag också vilja ägna tid åt andra typer av behandlingar som jag utför utan att behöva kopplas till en muskelskada på grund av dåligt utförda fysiska ansträngningar, jag menar till exempel migrän, problem med förstoppning, stress … De är vanligare problem än vi kan tänka på och många människor lider i tystnad och tror att de inte har någon lösning eller att deras enda lösning är att besöka läkaren och senare ta itu med läkemedel. Som personligt bidrag säger jag att om jag kan undvika att ta en ”Aspirin” Jag kommer att undvika det. Med detta menar jag inte att jag inte litade på läkarnas arbete, tvärtom, i många tillfällen är mitt arbete kopplat till ditt och jag kommer inte att kunna börja utan ett tidigare besök hos min patient # 39; s GP .

LÄSA  Rekommendationer för att börja gå till gymmet

Jag tror att med allt jag bara skrev dig har jag redan lämnat dig en bra presentation av mig själv och vad jag gör och vem jag är, du skulle bara behöva ett foto av mig för att identifiera mig men jag kommer att fortsätta att hålla mitt ansikte anonymt hahahaha (men för vilka jag är nyfiken, kommer jag att säga att jag har tränat tillsammans med Alex i tre år i rad. Om vår kejsare tränar, är det mycket troligt att jag är bredvid honom).

Jag kan berätta lite mer, tror jag. Fråga alla tvivel som kan uppstå: varför det området gör ont, hur du kan lindra vissa besvär, hur du kan sträcka alla muskler på ett 100% effektivt sätt, hur man minskar inflammation i ett slag, hur man eliminerar stora blåmärken … Vad är och jag hjälper dig gärna eller till och med om du vill behandla dig, om du fortfarande inte vet det, erbjuder Alex och jag en massageservice i deras gym ” GIMNASIO MILLENIUM ”, för endast 10 euro sessionen för att behandla allt jag nämnde tidigare.

Med allt detta säger jag adjö till nästa publikation, där jag berättar om det berömda ”stukningar”. Vet du hur många olika typer av sprains det finns? Eller om du föredrar, ge mig ett ämne att prata om så berättar jag allt jag vet om det.